δωρεάν μεταφορικά με αγορές καθαρής αξίας άνω των 25€

Χρησιμες πληροφοριες

Διαδικασία αγοράς

Εάν επιλέξετε τρόπο πληρωμής με πιστωτική κάρτα και μετά την ολοκλήρωση της αγοράς σας, σας γνωστοποιούμε ότι ο λογαριασμός σας θα πιστωθεί με το συγκεκριμένο ποσό μόνο μετά τον έλεγχο της διαθεσιμότητας των προϊόντων της παραγγελίας σας και δεν δεσμεύεται μέχρι την ολοκλήρωση και αποστολή της.

ΒΗΜΑ 1ο : Επιλογή προϊόντων στη τσάντα και ολοκλήρωση αγοράς με τον αριθμό της πιστωτικής κάρτας.

ΒΗΜΑ 2ο : Λαμβάνετε e-mail με ενημέρωση για τη κατάσταση και τον αριθμό της παραγγελίας σας. Σε αυτό το επίπεδο γίνεται η επεξεργασία της παραγγελίας σας και ο έλεγχος των προϊόντων που επιλέξατε.

ΒΗΜΑ 3ο : Λαμβάνετε νέο e-mail με την τελική κατάσταση της παραγγελίας σας και είναι έτοιμη προς αποστολή. Σε αυτό το επίπεδο και μόνον αν είναι όλα τα προΪόντα έτοιμα προς διάθεση γίνεται  αποδοχή του ποσού που έχει καταχωρηθεί στο ασφαλές σύστημα της τράπεζας και αποστολή της παραγγελίας σας.

 

Εάν επιλέξετε τρόπο πληρωμής με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό:

BHMA 1ο : Επιλογή προϊόντων στη τσάντα και ολοκλήρωση αγοράς με τη συγκεκριμένη επιλογή της κατάθεσης σε τραπεζικό λογαριασμό.

ΒΗΜΑ 2ο : Λαμβάνετε e-mail με ενημέρωση για τη κατάσταση και τον αριθμό της παραγγελίας σας. Γίνεται η επεξεργασία και ο έλεγχος των προϊόντων που έχετε επιλέξει,

ΒΗΜΑ 3ο : Λαμβάνετε νέο e-mail με την τελική κατάσταση της παραγγελίας σας. Σε αυτό το επίπεδο και εφόσον η διαθεσιμότητα είναι πλήρης και η αγορά σας έτοιμη προς αποστολή, θα πρέπει να γίνει η κατάθεση στη τράπεζα ενημερώνοντας τον υπάλληλο με το ονοματεπώνυμο σας και τον αριθμό της παραγγελίας  (που σας έχει αποσταλεί στο ενημερωτικό e-mail ).

ΒΗΜΑ 4ο : Έλεγχος της κατάθεσης και αποστολή της παραγγελίας.

Πληροφορίες πληρωμής

Η ιστοσελίδα bookartia.gr σας προσφέρει τη δυνατότητα να εξοφλήσετε τη παραγγελία σας με όποιον από τους παρακάτω τρόπους επιλέξετε και με απόλυτη ασφάλεια.

Α. ΠΙΣΤΩΤΙΚΗ ΚΑΡΤΑ

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε πιστωτική, χρεωστική ή προπληρωμένη κάρτα VISA, MASTERCARD, MAESTRO, AMERICAN EXPRESS και DINERS που έχουν εκδοθεί σε οποιαδήποτε τράπεζα. Με την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας, το σύστημα σας συνδέει απ’ ευθείας στο ασφαλές περιβάλλον της τράπεζας Alpha Bank , χωρίς να κοινοποιηθούν τα στοιχεία σας στην ιστοσελίδα μας. Η πληρωμή σας θα ολοκληρωθεί και θα πιστωθεί ο λογαριασμός σας μόνον μετά την εκτέλεση της παραγγελίας.

Β. ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ

Πληρώνετε τοις μετρητοίς μόλις παραλάβετε την παραγγελία σας με ταχυμεταφορές (courier) ACS ή ΕΛΤΑ.

Υπάρχει χρέωση 1,50€ αν επιλέξετε τον συγκεκριμένο τρόπο πληρωμής.

Γ. PayPal

Άμεση χρήση του ασφαλούς συστήματος πληρωμών PayPal

Δ. ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΕ ΤΡΑΠΕΖΑ

Η κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό γίνεται μόνον εφόσον η παραγγελία σας είναι έτοιμη προς αποστολή και σας σταλεί σχετικό e-mail με την αξία της αγοράς σας. Στο αποδεικτικό πληρωμής της τράπεζας είναι απαραίτητο να φαίνεται το ονοματεπώνυμο του πελάτη και ο αριθμός της παραγγελίας που σας αποστέλλεται.

Τα στοιχεία του τραπεζικού λογαριασμού για κατάθεση είναι :

Alpha Bank

IBAN : GR 43 0140 4780 4780 0200 2004 049

Πληροφορίες αποστολής

Η παράδοση των προϊόντων στην Ελλάδα γίνεται με εταιρεία courier ACS ή ΕΛΤΑ σε 2 εργάσιμες ημέρες αν είναι άμεσα διαθέσιμα και μέχρι 5 εργάσιμες ημέρες αν πρόκειται για νησιώτικους προορισμούς ή δυσπρόσιτες περιοχές.

Σε περιοχές που δεν υπάρχουν γραφεία της εταιρείας courier οι αποστολές γίνονται με ΕΛΤΑ και μπορεί να αλλάξει ο χρόνος παράδοσης κατά 1-2 ημέρες.

Η αποστολή παραγγελίας που η καθαρή αξία της (χωρίς το ΦΠΑ) υπερβαίνει τα 25 ευρώ είναι δωρεάν.

Για αγορές που είναι μικρότερες των 25 ευρώ η χρέωση είναι 3 ευρώ.

Μέσω του online βιβλιοπωλείου μας δεν μπορούν, προσωρινά, να πραγματοποιηθούν αγορές που πρέπει να αποσταλούν εκτός Ελλάδας. Όμως, επειδή πιστεύουμε ότι τα βιβλία πρέπει να ταξιδεύουν, αν θέλετε να σας στείλουμε αξιόλογα βιβλία ή εκπαιδευτικά παιχνίδια στο εξωτερικό, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας για να δούμε πώς μπορούμε να σας εξυπηρετήσουμε.

Πολιτική επιστροφής / αντικατάστασης

Επιστροφή της παραγγελίας μπορεί να γίνει :

  1. Μετά από παραλαβή προϊόντος με διαφορετικό κωδικό από αυτόν που έχει παραγγελθεί από λάθος μας.
  2. Μετά από παραλαβή ελαττωματικού – κακέκτυπου προϊόντος.

Στις άνωθεν περιπτώσεις πρέπει να αποσταλεί ηλεκτρονική ενημέρωση (e-mail) στην ηλεκτρονική διεύθυνση της εταιρίας άμεσα και αποστολή του ελαττωματικού προϊόντος μέσα σε 15 ημέρες σε ασφαλές πακέτο με την ίδια εταιρία courier με την οποία είχε αποσταλεί το προϊόν.

Σ’ αυτήν τη περίπτωση τα έξοδα αποστολής βαραίνουν την εταιρία.

Ασφάλεια συναλλαγών

Η bookartia.gr αναγνωρίζει τη σημασία του θέματος της ασφαλείας των Προσωπικών Δεδομένων, καθώς και των ηλεκτρονικών συναλλαγών και έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα, με τις πιο σύγχρονες και προηγμένες μεθόδους, ώστε να εξασφαλίζεται η μέγιστη δυνατή ασφάλεια. Όλες οι πληροφορίες, οι οποίες σχετίζονται με τα προσωπικά στοιχεία των χρηστών, διασφαλίζονται ως απόρρητες. Για να εξασφαλίσει την προστασία των προσωπικών σας δεδομένων, το bookartia.gr χρησιμοποιεί τεχνολογία SSL (Secure Sockets Layer), με κρυπτογράφηση 128-bit (την πιο ισχυρή σήμερα) και πιστοποίηση από την GeoTrust, για ασφαλείς online εμπορικές συναλλαγές.

Επιπρόσθετα η ηλεκτρονική συναλλαγή με πιστωτικές κάρτες γίνεται με το ασφαλές σύστημα της τράπεζας Alpha Bank μέσω ανακατεύθυνσης (redirection) σε ασφαλές περιβάλλον secure server της τράπεζας.

Η εταιρεία μας, για να μπορεί να αξιολογεί και να βελτιώνει διαρκώς την ποιότητα των υπηρεσιών που παρέχει στον καταναλωτή, χρησιμοποιεί την υπηρεσία Skroutz Analytics, η οποία λειτουργεί με cookies. Μέσω της υπηρεσίας αυτής, εφόσον έχετε δώσει προηγουμένως τη σχετική συγκατάθεσή σας μέσω του Skroutz.gr, κοινοποιούνται με ασφάλεια από εμάς στο Skroutz στατιστικά χρήσης. Τα δεδομένα που λαμβάνονται από την εταιρεία μας μέσω αυτής της υπηρεσίας καλύπτονται από την πολιτική απορρήτου καθώς και την πολιτική cookies του Skroutz.gr, στο τέλος της οποίας μπορείτε και να ανακαλέσετε τυχόν συγκατάθεσή σας.

Όροι χρήσης

Η εταιρεία μπορεί οποιαδήποτε χρονική στιγμή να τροποποιεί τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις, οι δε χρήστες οφείλουν κάθε φορά να ελέγχουν για τυχόν αλλαγές και εφόσον εξακολουθούν τη χρήση εξυπακούεται ότι αποδέχονται ρητά και ανεπιφύλακτα τους τροποποιημένους όρους και προϋποθέσεις.

ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ

Ο χρήστης που εγγράφεται στην ιστοσελίδα της εταιρίας υποχρεούται να συμπληρώσει τα αληθή προσωπικά στοιχεία του. Σε περίπτωση που ο χρήστης επιθυμεί τιμολόγιο θα πρέπει να υποβάλλει επάγγελμα, ΑΦΜ και ΔΟΥ.

Η εταιρία λαμβάνει όλα τα εύλογα μέτρα για τη διασφάλιση των προσωπικών δεδομένων που υπόκεινται σε ελληνική και κοινοτική νομοθεσία, δεσμευτική διάταξη ή σύμβαση, η οποία υπεραμύνεται αρχών για θεμιτό χειρισμό και επαρκή χειρισμό της προστασίας προσωπικών δεδομένων.

Η εταιρία διαφυλάσσει τα προσωπικά στοιχεία του χρήστη τα οποία δεν είναι δυνατό να γνωστοποιηθούν σε τρίτους, με εξαίρεση τις σχετικές διατάξεις του νόμου και προς τις αρμόδιες και μόνον αρχές.

Η εταιρία διατηρεί το δικαίωμα της διαγραφής του λογαριασμού του χρήστη εφόσον διαπιστωθεί πως περιέχει αναληθή στοιχεία.

ΔΗΛΩΣΗ ΑΠΟΠΟΙΗΣΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ

Η εταιρία καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια για την παροχή και εξασφάλιση κάθε σωστής και ενημερωμένης – εμπεριστατωμένης πληροφορίας μέσω της ιστοσελίδας.

Η εταιρία σε καμία περίπτωση δεν φέρει ευθύνη για τυχόν απαιτήσεις νομικής, αστικής ή ποινικής φύσεως, ούτε για τυχόν ζημία από επισκέπτες – χρήστες της ιστοσελίδας μας ή τρίτους από αιτία που έχει σχέση με τη λειτουργία ή μη, ή και τη χρήση του διαδικτυακού ή και σε εύλογη αδυναμία παροχής υπηρεσιών και προϊόντων που διατίθενται από αυτόν ή και από τυχόν μη επιτρεπόμενες συμβάσεις τρίτων σε προϊόντα ή και υπηρεσίες ή και πληροφορίες που διατίθενται μέσω αυτού.

Η εταιρία δεν ευθύνεται για τυχόν ανατιμήσεις των προϊόντων από πλευρά των εκδοτών και προμηθευτών της, καθώς και για τυχόν αριθμητικά λάθη στις τιμές ή και σε πληροφορίες που αφορούν στοιχεία των προϊόντων.     

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ

  • Επωνυμία: Φλώρος Αθανάσιος ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΕΠΕ
  • ΑΦΜ: 998465684
  • ΔΟΥ: Η' Θεσσαλονίκης
  • Έδρα: Β. Όλγας 141
  • Αριθμό ΓΕΜΗ: 043497506000